Boldernieuws

Nog ontbrekende informatie:


Buurtclub Leefstijl:

In de Buurtclub Leefstijl vind je buurtgenoten die op een gezellige manier samen bezig zijn met hun leefstijl. De meeste clubleden zijn 55+ en werken nog. We weten dat verantwoorde voeding, beweging en ontspanning belangrijke ingrediënten zijn om gezond ouder te worden. Maar weten is anders dan doen. Door het samen op te pakken, lukt het wel!


Wat doen we:

We komen tweemaal per maand samen op een avond, om 19.00 uur. De ene keer om stil te staan bij gezonde en lekkere voeding. De andere keer gaan we bewegen, sport of ontspanning. We wisselen op een gezellige manier ervaringen uit, waardoor we elkaar stimuleren en ondersteunen bij het vormgeven –en volhouden- van een gezonde leefstijl.

Waar vindt het plaats:  In wijkcentrum De Bolder.

Wanneer: We hopen dat we begin 2021 van start kunnen gaan.

Doe je mee?    Meldt je dan aan bij: (020) 647 1509

Zodra we van start kunnen zullen we je uitnodigen voor de eerste bijeenkomst.


Nieuwsbrief:


Elke maand geeft wijkcentrum de
Bolder een digitale nieuwsbrief uit. Wilt u deze nieuwsbrief ook per mail ontvangen?  nieuwsbrief.bolder@gmail.com  o.v.v. Nieuwsbrief Bolder.

Ontbijten in de Bolder

 

Ook u bent elke woensdagochtend van 09:00- 11:00 uur van harte welkom om te ontbijten in de Bolder. Het ontbijt kost  €  2,50 per persoon.Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Dinsdagochtend wandeling.


Elke dinsdagochtend gaat er een groepje personen wandelen in de wijk Groenelaan. Er wordt om 8:30 uur verzameld op het schoolplein van basisschool de Horizon.

Er wordt ongeveer 45 minuten gewandeld. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten en mee te wandelen.

Computer hulp in de Bolder  (info volgt later).


Elke woensdag van: 13:00 - 15:00 uur.  Voor vragen over: Telefoon, Ipad, Tablet of Laptop.  Alsmede hulp voor het installeren en oplossen van problemen.Kosten zijn: € 1,50.

Dick Kersten mobiel: 06 - 53 822 527 -  e-mail:  kerstendick@live.nl

Jennifer's soep

 

Jennifer's verse soep op maandag en vrijdag. U kunt de soep komen eten tussen 12:00 en 13:30 uur voor  € 2,20 per kop. Dus schuif aan voor deze heerlijke soep.

 

Open tafel:


Al 40 jaar lang wordt er heerlijk gegeten om 17:30 uur op woensdagavond in wijkcentrum De Bolder. Vrijwilligers maken verse soep en een heerlijk toetje.

Voor de hoofdmaaltijd kunt u kiezen uit een groot assortiment diepvries maaltijden. Eens per maand wordt er helemaal vers gekookt.

Mocht u mee willen eten dan bent u van harte welkom.

De kosten zijn € 8,00 U kunt zich tot woensdag 12:00 uur aanmelden bij Ellen Schade tel: 020-6451559

 Repair café

 

In de wijk Groenelaan onderzoeken wij de mogelijkheden om een Repair café te starten. Wij zijn op zoek naar wijkbewoners, die in samenwerking met de wijkcoach zo’n café op willen zetten. In andere wijken is het al een groot succes en wij denken dat het voor Groenelaan ook een verrijking zal zijn. Heeft u interesse neem contact op met
wilma Stokkel 

 

Inloop voorziening:

 

Elke dinsdag van 10:30 tot 15:00 uur bent u van harte welkom in de serre van de Bolder. U wordt ontvangen door de activiteiten begeleider Briggite en dan kunt u deelnemen aan de activiteit, bv samen de krant lezen, spelletje doen of mee doen met een creatieve activiteit. Om deel te nemen aan deze inloop is GEEN indicatie nodig,

U bent van harte welkom. Wel vragen we een kleine bijdrage van €  3,00 voor de koffie/thee en de lunch.


Wist u dat: 


Dat het frituurvet dat u niet meer gebruikt kunt inleveren bij de Bolder.

(graag inleveren in een afgesloten verpakking).

Het wordt dan door een recycling bedrijf opgehaald die het weer verwerkt tot biodiesel.

Kom eens gezellig naar de Bolder

 

In de Bolder is iedereen welkom. U kunt gewoon binnenlopen om de krant te lezen, een lekker kopje koffie te drinken, of om af te spreken met vrienden of vriendinnen.

 

Ook hebben we in de hal een goed gevulde boekenkast staan waar u of de kinderen een boek kunt kiezen om lekker thuis te lezen.

 

Op maandag en vrijdag van 12.00 tot 13.30 uur kunt u terecht voor een heerlijke kop verse soep en op woensdagochtend, van 8.45 tot 10.30 uur verwelkomen we u graag bij het wekelijkse Bolder ontbijt.

 

U ziet genoeg activiteiten om ongedwongen binnen te stappen, zonder enige verplichtingen.